Vilka tjänsteområden vi har

Vad vi gör

Vi hjälper till att förbättra er verksamhet med hjälp av bättre processer och system. Våra tjänster
inom detta område inkluderar:

Lösningsarkitektur

Vi har ett antal superduktiga lösningsarkitekter som kan hjälpa er att implementera processer och system så att de hänger ihop på det mest automatiserade och effektiva sättet för just er verksamhet.

Implementering affärssystem

När komplexiteten ökar och många olika affärsprocesser ska samsas i flertalet applikationer, med affärssystemen Oracle eller Netsuite som kärna, kommer vår långa och djupa erfarenhet väl till pass hos er. Vi har konsulter som är mycket duktiga på att göra det komplexa enklare tillsammans med er. Och få bra förändringar på plats med era medarbetares vardag i fokus.

Projektledning

Vi har projektledare, programledare och förändringsledare som har stor erfarenhet av att få saker att hända och röra sig framåt i allt från globala koncerner till medelstora bolag med Sverige som marknad. Det är nästan alltid vid mer omfattande systembyten som vi blir engagerade då vi gjort det framgångsrikt många många gånger.

Verksamhetstutveckling

Våra kunders långsiktiga lönsamhet bygger ofta på ständiga förbättring i effektivitet och kvalité. När ni vill vässa er kan ni anlita oss för att utveckla bättre processer och handla upp bättre verktyg i form av systemplattformar. Och ibland för att få en extern neutral analys om vilket som är ert bästa vägval framåt. Kontakt oss så kan vi tillsammans se hur vi kan lösa just eran utmaning.

Vi gör minst 20 olika uppdrag parallellt vilket innebär att vår erfarenhetsbank utvecklas i snabb takt. För att ge dig inspiration på projekt som kan likna aktuella utmaningar hos er delar vi här med oss av det vi lärt oss av hos andra som kan komma er till del i ett framtida uppdrag.

Vad vi gjort

Vad våra kunder säger om oss

Våra kundomdömen är inhämtade i samtal och överenskommelse med kund. I vissa fall är våra kunder förhindrade att sätta ut sitt namn pga kundens informationspolicy. Då har vi anonymiserat omdömet.

 • Pharmetheus AB

  ”Jag upplever att ni har ett tydligt och effektivt arbetssätt, bidrar med energi och lägger stor vikt vid löpande kommunikation

   

  – Emma Ångeström, CFO

 • Veidekke

  ”Ni är alltid väl förberedda inför möten. Jag upplever att ni har ett effektivt arbetssät och kommunicerar väl kring era leveranser och vad ni gjort.”

   

  – Joakim Örn, Digital manager

 • Eways

  NetSuite, med sin moderna och öppna arkitektur, blir en viktig komponent i vår totala IT-miljö, säger Niklas Sahlgren, VD  . Detta kommer väl till pass för att snabbt hitta lösningar som kan möta Eways unika behov både idag och i framtiden.

  –  Niklas Sahlgren, VD

 • Apoteket AB

  ”Vi har under lång tid tagit hjälp av konsulter från Rededge och som alltid har de tagit stort ansvar och med sin kunskap och attityd gör de verklig skillnad i projekten.”

  – Camilla Straubel, Chief Architect

 • Gränges

  ”ERP & Friends agila processkartläggningsmetod, är effektivare än traditionell processkartläggning i alla dess aspekter. Utifrån projektmål och förväntningar på processkartläggningen är vi väldigt nöjda med utfallet”

  -Ingvar Pettersson, IT-Chef