Jobba hos oss

Våra värderingar

Vi tror helhjärtat på att vår personliga utveckling är grunden för företagets utveckling. Och att utmanande uppdrag där vi ges utrymme att växa är vägen dit. Vi tror på samarbete och laganda och att alla har ett ansvar att bidra till företagets utveckling när tid ges. Vi tror att alla vill skapa värde för sin kunder och för sina kollegor och att vi därför delar med oss av vår kompetens och erfarenhet.

Bli en av våra anställda

Vill du lära och lära ut, växa och bidra tillsammans med andra ödmjuka kollegor som värdesätter kvalité och att skapa värde på riktigt?

Läs vidare

Bli en av våra underkonsulter

Du vet att du är riktigt bra på det du gör, du har gedigen konsulterfarenhet med gedigna leveranser i bagaget och du kör eget. Men du saknar gemenskapen som det innebär att ingå i ett sammanhang.

Läs vidare

Connecta med oss

 

Vill du följa vår utveckling för att se vad som händer över tid?

Läs vidare

Vår kultur

Vi är jordnära, drivna och professionella konsulter som gillar att ha skoj. Hos oss ska man känna sig involverad och som jämlike oavsett om kollegan jobbat 20 år eller är nyexaminerad. Vi har alla ett delat ansvar för att göra Rededge till en arbetsplats i världsklass.

Vem vi tror passar hos oss

Som person gillar du att lära dig nya saker och ser att din utveckling sker genom utmaningar, inte status quo. Antingen gillar du lite mer tekniska frågor och kanske vill jobba inom lösningsarkitektur eller applikationskonsultområdet eller så gillar du att driva projekt och vill jobba i olika projektledande roller. Eller så gillar du både och kan inte riktigt välja, det funkar också.

Som person är du angelägen om att våra kunder faktiskt ska kunna införa förändringarna på riktigt så att de får ut det resultat som de tänkt sig med sitt initiativ. Du är ödmjuk men vet vad du kan och bidrar med, du lyssnar och anpassar dig efter situation och kund. Och du värdesätter tid med dina kollegor och den möjlighet till samarbete och social utveckling det ger

Vi vill må bra

Balansen mellan privatliv och arbetsliv är en nyckelfaktor för ett hälsosamt liv. För att hitta balansen mellan dessa och uppnå en god hälsa så får alla våra anställda möjlighet till personliga tränings och kostråd från en av våra anställda Shaun Watt. Han är sedan tidigare fotbollsproffs, certifierad PT och har arbetat som PT innan han valde att bli Netsuite konsult hos oss. Ett initiativ som många majoriteten av de anställda har funnit väldigt nyttigt och kul!

Har du andra frågor eller funderingar?

Vi har inga förväntningar på att du ska söka jobb eller ha bestämt dig för att byta, ibland behöver man bara bolla sina funderingar med någon annan. Vi har full bevakning på vår inkorg som ditt meddelande landar i om du fyller i formuläret och återkommer snarast

Hör av dig till oss