Tjänster

Projektledning

Vår kompetens

Undrar du hur ni får det att hända. Det där som skulle göra att ni kan ta er dit ni vill. Slå oss en signal och se om vi kan hjälpa just er.

Vi vägleder dig genom er resa

Vi vägleder dig genom er resa

Letar du efter människor som gjort stora implementeringar av komplexa systemlösningar många gånger har du hittat rätt. Men vi gör även enklare och mindre komplexa projektuppdrag. Vi väver in förändringsledning i transformationsprojekten som har era medarbetare i centrum. I normalfallet bidrar vi med drivkraft på en eller flera ledande roller i ert egna projektteam där vi tillsammans med era medarbetare driver projekten för att uppnå era mål.

Vår kompetens

Projektledning projektorienterade företag

Vi erbjuder erfarna projektledare som har vär utvecklad förståelse för förändringsledningens betydelse för era medarbetares framgång. Särskilt i starkt decentraliserade företag.

Se case

Projektledning tillverkande företag

Vi är måna om att kunna prata era medarbetares språk. Därför har vi projektledare med djup förståelse för leveranskedjan i ett tillverkande företag. Och bidrar med goda exempel för hur det kan fungera annorlunda.

Se case

Projektledning detaljhandelsföretag

För att förstå den snabbrörliga produktfloran inom detaljhandeln och hur det samverkar med information och system har våra konsulter direkt erfarenhet av att ha jobbat i liknande företag som ert.

Se case

Projektledning affärssystem

Vår omfattande erfarenhet av storskaliga affärssystemprojekt gör att våra projektledare snabbt kan bli en i gänget hos er och samtidigt komma upp på banan snabbt.

Se case

Projektledning HR/Lönesystem

Våra projektledare har direkt erfarenhet av HR och Löneprocesserna och kan snabbt komma in i sitt uppdrag och skapa en god projektmiljö för era medarbetare.

Se case

Projektledning ärendehantering

Att projektleda implementering hos ärendehantering kräver grundförståelse hos våra konsulter för hur informationsflöden ser ut i olika företag. Men framförallt är vi nyfikna på vad som hjälper era medarbetatare att få en smidigare vardag.

Se case

Projektledning CRM system

Att komma överens med ett säljteam om vad som är bästa lösningen för dem är inte alltid lätt. Men det underlättar om projektledaren har djup förståelse för process och systembehov för säljarna. Som våra konsulter har.

Se case

Förändringsledning systemtransformationer

Att förändra nästan alla affärsprocesser samtidigt skapar stor osäkerhet och komplexitet för en organisation. Vi bidrar med djup förståelse för i vilken ordning det borde göras, hur det bör läggas ut över tid och på vilket sätt vi tillsammans leder era medarbetare genom förändringen för att komma ut på andra sidan som ett starkare företag.

Se case

Testledning systemtransformationer

Testledning handlar främst om att leda era medarbertare genom den förändring som ett systemskifte innebär. När allt flyter och ingen fast punkt finns. För att göra det väl är våra testledare utrustade med en stor portion verksamhetskunnande och ledaregenskaper. För era medarbetares trygghet.

Se case

Hur vi gör bäst nytta

Rededge har hjälpt några av Sveriges största företag och organisationer att leda och driva stora transformationsprojekt. Vi vet hur förändring ska ledas i integrerat i projektformen och med era medarbetare i centrum. Så att ni uppnår nyttan i business caset som lade grunden för ert beslut att genomföra initiativet från första början lösningar baserat på Oracles applikationer. Vi vet hur standardprogramvaran skall användas och framför allt hur den inte skall användas. Då vi oftast skapar lösningar där ny programvara kombineras med befintliga system har vi under åren utvecklat en gedigen kompetens inom systemintegration.

Vill du veta mer kring projektledning?

Kontakta Stefan Schnitzer för konsultation kring projektledning och förändringsledning i medelstora till stora organisationer, svenska likväl som internationella.

Stefan Schnitzer, vVD

070-3075730stefan.schnitzer@rededge.se
Surbrunnsgatan 64A, 113 27, Stockholm
Boka tid