Tjänster

Lösningsarkitektur

Vårt erbjudande

Vi erbjuder våra kunder lösningsarkitekter med gedigen kunskap, erfarenhet och engagemang. Vår expertis ligger främst i att utforma, säkra, genomlysa och inte minst förklara lösningar i större komplexa IT-landskap. Genom att kombinera branschkunskap, teknisk expertis och en vilja att förstå vår kund säkerställer vi ett bra resultat.

Vi får saker att hänga ihop

För att lyckas knyta ihop ett helt applikationslandskap på ett robust och hållbart sätt krävs omfattande erfarenhet av informationsmodeller och integrationstekniker. Vi är mycket erfarna på att skapa designer och modeller som vi sedan implementerar tillsammans med er på ett effektivt och skalbart sätt. Vi har bidragit till stora applikationslandskap hos de största företagen i Sverige och vet hur komplext det kan bli om man inte tänker efter före. Vi gör det alltid i fint samarbete med era medarbetare, ofta är vi en i gänget.

Vår kompetens

Lösningsarkitektur inom SCM processer

Vi hjälper er att se till att era logistiksystem hänger ihop. Vad ligger på ert diskussionsbord just nu? Lagerautomatisering, varustyrning, 3PL eller direktleveranser, integrera nytt WMS, flytta applikationer till molnet? Vi kan processerna och förstår hur vi på bästa sätt kan se till att det finns systemstöd som tillsammans ger er en flexibel helhetslösning som funkar.

Se case

Lösningsarkitektur inom Projekt processer

Vi vill påstå att vi är extra bra på att kunna skifta perspektiv, där vi blandar detaljer med helikoptervyn för att se till att det blir en optimal helhet för projektledarna likväl som för administrationen.

Se case

Lösningsarkitektur inom HR/Löne processer

Har ni utmaningar kring hur systemstödet ska se ut för rekrytering, on/off-boarding, kompensation och ersättning? Hur hänger tidrapportering ihop med projekten och lön? Har vi rätt åtgärder på plats för dataskydd och GDPR?

Se case

Lösningsarkitektur inom ekonomiprocesser

Vi erbjuder våra kunder lösningsarkitekter med gedigen kunskap, erfarenhet och engagemang. Vår expertis ligger främst i att utforma, säkra, genomlysa och inte minst förklara lösningar i större komplexa IT-landskap så att de ekonomiska faktan betyder samma sak oavsett var man tittar.

Lösningsarkitektur inom detaljhandel

Inom detaljhandel är det mycket som behöver var på plats för att kunna vara verkligt konkurrenskraftiga. På Rededge har vi vid ett flertal gånger stött och blött nedan processområden och kan hjälpa er se till att lösningarna hänger ihop; Lagerhantering, Prissättning och kampanjhantering, kundlojalitet och digital marknadsföring

Se case

Hur gör vi bäst nytta

Rededge har hjälpt några av Sveriges största företag och organisationer att skapa lösningar som stödjer era processer. Vi vet hur standardprogramvaran skall användas och framförallt hur den inte skall användas. Då vi oftast skapar lösningar där ny programvara kombineras med befintliga system har vi under åren utvecklats en gedigen kompetens inom systemintegration

Vill du veta mer kring lösningsarkitektur

Kontakta Stefan Possnert för konsultation kring lösningsarkitektur

Stefan Possnert, VD

0722-33 11 10stefan.possnert@rededge.se
Surbrunnsgatan 64A, 11327, Stockholm
Boka tid