Ta chansen att lära
känna oss

“Vi brinner för att effektivisera och automatisera befintliga affärsprocesser eller möjliggöra nya hos våra kunder. Vi kombinerar djup systemkompetens och verksamhetskunnande med lång erfarenhet från olika branscher”

– Stefan Possnert, VD

Vilka är vi?

Engagerade, kundorienterade och kompetenta lagspelare som vill göra skillnad. På riktigt. Vi är projektledare, lösningsarkitekter och processutvecklare.

 • VD

  Stefan Possnert

  0722-33 11 10
  stefan.possnert@rededge.se
 • vVD

  Stefan Schnitzer

  070-3075730
  stefan.schnitzer@rededge.se
 • Senior Partner

  Daniel Mansour

  073-6498340
  daniel.mansour@rededge.se

Vad vi vill

Vi vill göra skillnad. Och göra det tillsammans med våra kunders medarbetare. Vi är människor som jobbar tillsammans och tror att ett lagarbete ger bättre resultat än individuella prestationer. Därför är vår målsättning att våra kunder ska anse våra konsulter som deras medarbetare.

Vi är stolta över kollegorna

Ibland får vi nypa oss i armen när vi ser alla spännande uppdrag vi fått vara med om. Värdeskapandet och förbättringen hos våra kunder är vad vi alla vill jobba med. Och att lära av kollegorna som har gjort minst lika mycket spännande och lärorika uppdrag själva.

Kontakta oss om du vill veta mer

Vi tror helhjärtat på att vår personliga utveckling är grunden för företagets utveckling. Och att utmanande uppdrag där vi ges utrymme att växa är vägen dit. Vi tror på samarbete och laganda och att alla har ett ansvar att bidra till företagets utveckling när tid ges. Vi tror att alla vill skapa värde för sin kunder och för sina kollegor och att vi därför delar med oss av vår kompetens och erfarenhet.