Tjänster

Implementering av affärssystem

Vår kompetens

Vi lever och andas för affärsstödjande system och processer. Undrar du om vi har erfarenhet av just det du söker, slå oss en signal!

Vi vägleder dig genom er resa

Vi kan affärssystem

När komplexiteten ökar och många olika affärsprocesser ska samsas i flertalet applikationer, med affärssystemen Oracle eller Netsuite som kärna, kommer vår långa och djupa erfarenhet väl till pass hos er. Vi har konsulter som är mycket duktiga på att göra det komplexa enklare tillsammans med er. Och få bra förändringar på plats med era medarbetares vardag i fokus.

Vår kompetens

Oracle experter

När komplexiteten ökar och många olika affärsprocesser ska samsas i flertalet applikationer, med affärssystemen Oracle eller Netsuite som kärna, kommer vår långa och djupa erfarenhet väl till pass hos er.

Se case

Netsuite experter

Vi har konsulter som är mycket duktiga på att med Netsuite göra det komplexa enklare tillsammans med er. Och få bra förändringar på plats med era medarbetares vardag i fokus.

Se case

Hubspot experter

Tillsammans med era säljare ritar vi upp de bästa arbetssätten för er och kopplar ihop Hubspot med era arbetssätt och övriga system så att ni får en smidig helhet.

Se case

Hur vi gör bäst nytta

Rededge har hjälpt några av Sveriges största företag och organisationer att skapa lösningar baserat på Oracle och Netsuite. Vi vet hur standardprogramvaran skall användas och framför allt hur den inte skall användas. Då vi oftast skapar lösningar där ny programvara kombineras med befintliga system har vi under åren utvecklat en gedigen kompetens inom systemintegration.

Vill du veta mer kring implementering av affärssystem?

Kontakta Stefan Possnert för konsultation kring implementering av affärssystem.

Stefan Possnert, VD

0722-33 11 10stefan.possnert@rededge.se
Surbrunnsgatan 64A, 113 27, Stockholm
Boka tid