Vi hjälper företag bli mer konkurrenskraftiga genom effektiva affärsprocesser och system

+ 0
Års erfarenhet
+ 0
Konsulter
+ 0
Samtidiga kunder
2009
Grundat

Vi genomför minst 20 stycken olika uppdrag parallellt. Vilket innebär att vår erfarenhetsbank utvecklas i snabb takt. För att ge dig och din organisation inspiration och insikt i de projekt som kan likna aktuella utmaningar hos er, delar vi med oss av våra lärdomar som vi tror kan vara värdefulla för er under er förändringsresa.

Vad vi gjort

Kunder vi arbetar med

Lösningsarkitektur

Vi har ett antal superduktiga lösningsarkitekter som kan hjälpa er att implementera processer och system så att de hänger ihop på det mest automatiserade och effektiva sättet för just er verksamhet.

Läs vidare

Implementering av affärssystem

När komplexiteten ökar och många olika affärsprocesser ska samsas i flertalet applikationer, med affärssystemen Oracle eller Netsuite som kärna, kommer vår långa och djupa erfarenhet väl till pass hos er. Vi har konsulter som är mycket duktiga på att göra det komplexa enklare tillsammans med er. Och få bra förändringar på plats med era medarbetares vardag i fokus.

Läs vidare

Projektledning

Vi är projektledare, programledare och förändringsledare som har stor erfarenhet av att få saker att hända och röra sig framåt i allt från globala koncerner till medelstora bolag med Sverige som marknad. Det är nästan alltid vid mer omfattande systembyten som vi blir engagerade då vi gjort det framgångsrikt många många gånger.

Läs vidare

Verksamhetsutveckling

Våra kunders långsiktiga lönsamhet bygger ofta på ständiga förbättring i effektivitet och kvalité. När ni vill vässa er kan ni anlita oss för att utveckla bättre processer och handla upp bättre verktyg i form av systemplattformar. Och ibland för att få en extern neutral analys om vilket som är ert bästa vägval framåt. Kontakt oss så kan vi tillsammans se hur vi kan lösa just eran utmaning.

Läs mer

Vad säger våra kunder om oss

Våra kundomdömen är inhämtade i samtal och överenskommelse med kund. I vissa fall är våra kunder förhindrade att sätta ut sitt namn pga kundens informationspolicy. Då har vi anonymiserat omdömet.

 • Pharmetheus AB

  ”Jag upplever att ni har ett tydligt och effektivt arbetssätt, bidrar med energi och lägger stor vikt vid löpande kommunikation

   

  – Emma Ångeström, CFO

 • Veidekke

  ”Ni är alltid väl förberedda inför möten. Jag upplever att ni har ett effektivt arbetssät och kommunicerar väl kring era leveranser och vad ni gjort.”

   

  – Joakim Örn, Digital manager

 • Eways

  NetSuite, med sin moderna och öppna arkitektur, blir en viktig komponent i vår totala IT-miljö, säger Niklas Sahlgren, VD  . Detta kommer väl till pass för att snabbt hitta lösningar som kan möta Eways unika behov både idag och i framtiden.

  –  Niklas Sahlgren, VD

 • Apoteket AB

  ”Vi har under lång tid tagit hjälp av konsulter från Rededge och som alltid har de tagit stort ansvar och med sin kunskap och attityd gör de verklig skillnad i projekten.”

  – Camilla Straubel, Chief Architect

 • Gränges

  ”ERP & Friends agila processkartläggningsmetod, är effektivare än traditionell processkartläggning i alla dess aspekter. Utifrån projektmål och förväntningar på processkartläggningen är vi väldigt nöjda med utfallet”

  -Ingvar Pettersson, IT-Chef

Vem anlitar oss?

Ofta är vår uppdragsgivare VD, COO, CFO eller CIO men hos våra största kunder är det också vanligt med PMO chef, EA chef, VU chef eller andra stabschefer som uppdragsgivare.

Varför våra kunder vill jobba med oss

De flesta företag sitter inte på latent kompetens och kapacitet för större transformationer. Då behövs vi. För att organisera, driva, utveckla och implementera. Få det att hända helt enkelt. På riktigt. Med kundens medarbetare i centrum.

Vi är stolta över kollegorna

Vi tror benhårt på att din utveckling är vår utveckling. Vi är ett lag som gillar att hjälpa varandra till framgång. Din framgång är vår framgång. Läs mer om hur det är hos oss på vår ”Jobba hos oss” sida.

Vill du utvecklas med oss?

Vi tror helhjärtat på att vår personliga utveckling är grunden för företagets utveckling. Och att utmanande uppdrag där vi ges utrymme att växa är vägen dit. Växa på riktigt. Vi tror på samarbete och laganda och att alla har ett ansvar att bidra till företagets utveckling när tid ges. Vi tror att alla vill skapa värde för sina kunder och för sina kollegor och att vi därför delar med oss av vår kompetens och erfarenhet. För att göra skillnad på riktigt

Läs våra artiklar

För oss är det viktigt att sprida våra kunskaper till så många som möjligt. Ett sätt vi gör det på är att skriva kortare texter om våra spaningar om aktuella ämnen.