Världsledande molnbaserat ERP som stödjer er tillväxtresa!

Rededge – din NetSuitepartner i Norden

Vårt erbjudande

Vi på Rededge hjälper er organisation med att få ut det mesta och bästa från er investering i NetSuite. Med vår gedigna ERP-erfarenhet och specifika NetSuite-kompetens lägger vi grunden för att kunna genomföra en snabb och kostnadseffektiv implementering.

Rededge har några av Sveriges mest erfarna konsulter med djup expertis inom Oracle ERP. Rededge levererar allt från kompletta implementationsprojekt till enstaka resurser.

Automatisera finansiella processer

Förbättra ekonomiarbetet, effektiviteten och produktiviteten. Tillgång till all kritisk data i realtid och möjlighet att förse information såsom KPIer, nyckeltal och uppgifter att agera på till användarna genom skräddarsydda dashboards och work flows

Full kontroll på lagerhantering

Övervaka lagernivåer, minimera transportkostnader och leverera order i tid. Optimera lagerprocesser, minska plockfel och ge hela företaget en korrekt och lättillgänglig bild över lagersaldon.

Optimera leveranskedjan

Få grepp om och kontrollera flödet av varor över hela värdekedjan, från leverantörer till kund. Med NetSuites centrala datamodell ges användarna tillgång till samma, uppdaterade, information tvärs företaget. Vart befinner sig en leverans, en inköpsorder eller kanske ett specifikt serienummer?

Effektiv Projekthantering

Fånga potentiella kunder, jobba fram offerter, planera och räkna på projekt, följ projektarbetet via arbetsorder och följ upp ditt projektresultat. Netsuite stödjer i hela processen från ”Lead till Cash”.

Alltid tillgängligt

Ge medarbetare snabb och enkel tillgång till sina digitala aktiviteter. På språng via mobilen, hemma eller på kontoret, alltid med möjlighet att konfigurera vad som är viktigast för just din användare

Ett affärssystem för dig

NetSuite är ett system för dig som vill ha frihet i att kunna konfigurera och sätta upp dina egna processer – således behöver du inte göra dyra investeringar för att anpassa systemet för att matcha ditt önskade sätt att arbeta på

Säkra din tillväxt resa med ett nytt ERP

Vi strävar alltid efter att tillsammans med våra kunder arbeta fram stabila och hållbara lösningar som ni även ska kunna växa i på sikt. För att uppnå detta är vi alltid beredda att göra det lilla extra för våra kunder, det finns alltid en lösning och hos Rededge kommer drivna konsulter se till att dessa kommer er organisation tillgodo. Rededge stöttar i alla delar av livscykeln, från förstudie till implementation till support och vidareutveckling på befintlig plattform. Vi kan guida er kring övergripande lösningsarkitektur och designar och bygger integrationer till omkringliggande system där så behövs.

Vår kompetens

NetSuite möjliggör uppskalning och expansion

Kunden hade problem med fragmenterade system som hindrade deras expansion. De ersatte olika system med NetSuite för att skapa en enhetlig plattform, vilket gav bättre översikt och möjliggjorde förutsättningar för snabb och skalbar tillväxt.

Se case

Varför NetSuite?

Netsuite är ett komplett ERP-system, byggt för små och medelstora företag. Dessutom är NetSuite till 100% designat för att operera i en modern molnarkitektur. Rededge genomför implementationer inom alla produktområden:

  • Ekonomi
  • Logistik
  • Planering
  • Tillverkning
  • Professional Services
  • CRM

Vill du veta mer kring NetSuite?

Kontakta Stefan Possnert för konsultation kring NetSuite och dess möjligheter för just er

Stefan Possnert

0722-33 11 10stefan.possnert@rededge.se
Subrunnsgatan 64A, 113 27, Stockholm
Boka tid